Valencia CF12 septiembre 2021

CRÒNICA | Gran victòria del Valencia CF davant el CA Osasuna (1-4)

L'equip goleja en El Sadar i consolida el seu bon inici en LaLiga amb un doblet de Guedes i els punts de Maxi Gómez i Alderete

Gran victòria del Valencia CF davant el CA Osasuna per 1 gol a 4. Els nostres sumen tres punts més en un camp difícil i davant un rival exigent que va començar la trobada marcant el 1-0. L'equip, amb serietat, ambició, solidesa i un gran Guedes, que va marcar dos punts, goleja i aconsegueix una victòria importantíssima per a sumar 10 punts sobre 12 possibles, confirmant un gran inici en LaLiga i guanyant en un camp on el Valencia CF no l'aconseguia des de feia nou anys.

Que la victòria en El Sadar no anava a ser gens fàcil va quedar clar en els primers minuts. En una de les primeres jugades l'àrbitre va xiular un penal en contra del Valencia CF que va ser anul·lat pel VAR i, tot seguit, Moncayola va avançar al conjunt local amb un tret des de la frontal. El Valencia CF, pese al colp, no anava a rendir-se i amb el pas dels minuts va demostrar que sap refer-se i competir en els moments de dificultat a base de personalitat.

Guedes, molt actiu a l'hora de generar perill, va ser el primer a provar els reflexos de Sergio Herrera, que evitava l'empat amb una gran intervenció, i després d'ell va fer el propi Daniel Wass amb una canonada que va eixir molt prop del pal. No mereixia anar per darrere en el marcador el Valencia CF i abans de la mitja hora de joc Carlos Soler va alçar el cap des de la banda dreta i va servir un centre mesurat a les botes de Maxi Gómez.

El davanter uruguaià, que atacava el primer pal, no va fallar i tornava a igualar el partit. Amb 1-1 en el marcador i un Valencia CF que anava de menys a més, el partit es va anar al descans i després del pas per vestuaris, els nostres aconseguirien donar-li la volta al marcador. Guedes, que havia quallat una gran primera part, va protagonitzar una gran acció individual i va trencar l'empat amb un centre-xut que va pegar en el pal i va entrar en la porteria després de tocar en Aridane.

L'exhibició del ‘7’ no acabaria ací i és que, si el seu primer temps va ser bo, el segon seria espectacular. Després del primer tant, va anotar el doblet. Va conduir per la dreta davant dos contraris, va aguantar i quan va veure el buit va afusellar a Sergio Herrera amb un tret potentíssim. Omar Alderete se sumaria a la festa per a anotar el quart amb un testarazo inapel·lable en un córner servit, novament, per Carlos Soler, que signava la seua segona assistència de la vesprada.

Amb aquest triomf tan important el Valencia CF és actual colíder de LaLiga, continua creixent com a equip i afrontarà la setmana vinent el partit davant el Real Madrid a Mestalla amb molt bones sensacions, especialment després de tornar a guanyar fora de casa huit mesos després i encadenar dues victòries consecutives, alguna cosa que no va succeir en tota la temporada passada.

Fitxa tècnica

1. CA OSASUNA: Sergio Herrera, Nacho Vidal, Aridane, David García ©, M. Sánchez (José Ángel, 82’), Lucas Torró (Chimy Ávila, 58’), Kike García (Ontiveros, 82’), Rober Ibáñez (Roberto Torres, 58’), Rubén García (Iñigo Pérez, 82’), Moncayola y Darko Brasanac.

4. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Omar Alderete (Diakhaby, 83’), Gayà © (Hugo Duro, 46’), Hugo Guillamón, Wass, Carlos Soler (Yunus Musah, 87’), Cheryshev (Foulquier, 45’), Guedes (Marcos André, 87’) y Maxi Gómez.

GOLS: 1-0 Moncayola, 8’; 1-1 Maxi Gómez, 26’; 1-2 Guedes, 50’; 1-3 Guedes, 55’; 1-4 Alderete, 72’.